DINE BOLIGKRITERIER

filelistLejemaalBilleder/Files/Filer/BoligData/Afdelinger/{departmentId:3}/Billeder_fra_afdelingen/Lejemålsbilleder/{apartmentId}/*.*filelistLejemaalBillederAlt/Files/Filer/BoligData/Afdelinger/999/Lejemålsbilleder/*.*filelistAfdBilledeStort/Files/Filer/BoligData/Afdelinger/{departmentId:3}/Billeder_fra_afdelingen/Stort_billede_til_afdelingenssiden/{departmentId:3}*.*filelistAfdBilleder/Files/Filer/BoligData/Afdelinger/{departmentId:3}/Billeder_fra_afdelingen/Billede_til_afdelingssiden/*.*

Lyngens Kvarter 2-348, 1-225, Revlingens Kvarter 2-70

7400 Herning

Om afdelingen

Afdelingen, som både tilbyder lejligheder samt rækkekædehuse, er beliggende i et naturskønt område med kort afstand til daginstitutioner, skole, Sportscenter Herning og Løvbakkerne. Der er gode busforbindelser til Herning, hvor der er mange indkøbsmuligheder. Lejlighederne i stueetagerne samt rækkekædehusene har egen have, og mange af lejlighederne har altaner. Der er mulighed for adgang med elevator til nogle af lejlighederne. Afdelingen byder på dejlige udearealer med snoede stier, borde og bænke, og for børnene er der et stort udvalg af legepladser samt en multibane. I beboerhuset "Byens Hus" finder du bl.a. café, pc-café, lektiehjælp, tøjbyttebix, sundhedshus og beboeraktiviteter af enhver slags. Afdelingen er meget aktiv og har bl.a. billardklub, petanque klub og fiskeklub. Afdelingen består af 450 familieboliger.

Faciliteter

Boligerne er opført i 1973/1980 - 20 boliger er totalrenoveret i 2011 - og udstyret med komfur, køle-/fryseskab, emhætte og skabe. Nogle boliger har installeret vaskemaskine. Et-rums boligerne er udstyret med trinette (køleskab og 2 kogeplader). Til nogle af boligerne hører 1 stk. kælderrum. Alle boligerne er klargjort til Fiberbredbånd og har kabel-tv (EnergiMidt), som opkræves sammen med huslejen. Der er fællesvaskeri, beboerhus, gode parkeringsmuligheder samt mulighed for leje af garager i afdelingen.

Udgifter ud over huslejen

Netto husleje:
Kr. 6681,-
Brutto areal:
158 m2
Rum:
4 værelser
Indskud/Depositum:
Kr. 14000,-
Aconto el og varme :
Kr. 1291,-
Aconto vand:
Kr. 560,-
Antenneafgift:
Kr. 122,-
Samlet husleje:
Kr. 8654,-
Husdyr:
Husdyr er tilladt i.h.t. reglement