DINE BOLIGKRITERIER

filelistLejemaalBilleder/Files/Filer/BoligData/Afdelinger/{departmentId:3}/Billeder_fra_afdelingen/Lejemålsbilleder/{apartmentId}/*.*filelistLejemaalBillederAlt/Files/Filer/BoligData/Afdelinger/999/Lejemålsbilleder/*.*filelistAfdBilledeStort/Files/Filer/BoligData/Afdelinger/{departmentId:3}/Billeder_fra_afdelingen/Stort_billede_til_afdelingenssiden/{departmentId:3}*.*filelistAfdBilleder/Files/Filer/BoligData/Afdelinger/{departmentId:3}/Billeder_fra_afdelingen/Billede_til_afdelingssiden/*.*

Fredbovej 1-7

7451 Sunds

Om afdelingen

Dejlige lejligheder i etagebyggeri beliggende centralt i Sunds. Lejlighederne ligger tæt på indkøbsmuligheder, daginstitutioner, skoler, hallen, biblioteket, plejehjem, kirke samt Sunds Sø. Alle lejligheder har en dejlig stor altan. Afdelingen ligger i et dejligt grønt område, og der er legeplads til børnene. Afdelingen består af 18 familieboliger.

Faciliteter

Boligerne er opført i 1963 og udstyret med komfur, køle-/fryseskab og skabe i værelserne. Alle lejlighederne har kabel-tv (YouSee), som opkræves sammen med huslejen. Til alle lejlighederne hører et kælderrum, og der er mulighed for leje af garage.

Udgifter ud over huslejen

El afregnes direkte med forsyningsselskabet.

Netto husleje:
Kr. 4789,-
Brutto areal:
109 m2
Rum:
4 værelser
Indskud/Depositum:
Kr. 9000,-
A conto varme :
Kr. 760,-
Antenneafgift:
Kr. 132,-
Samlet husleje:
Kr. 5681,-
Husdyr:
Husdyr er ikke tilladt