DINE BOLIGKRITERIER

filelistLejemaalBilleder/Files/Filer/BoligData/Afdelinger/{departmentId:3}/Billeder_fra_afdelingen/Lejemålsbilleder/{apartmentId}/*.*filelistLejemaalBillederAlt/Files/Filer/BoligData/Afdelinger/999/Lejemålsbilleder/*.*filelistAfdBilledeStort/Files/Filer/BoligData/Afdelinger/{departmentId:3}/Billeder_fra_afdelingen/Stort_billede_til_afdelingenssiden/{departmentId:3}*.*filelistAfdBilleder/Files/Filer/BoligData/Afdelinger/{departmentId:3}/Billeder_fra_afdelingen/Billede_til_afdelingssiden/*.*

Engholmvej, Nørregade

7280 Sønder-Felding

Om afdelingen

Boligerne er beliggende på 4 forskellige adresser i Sdr. Felding. Fælles for alle boligerne i stueetagen er, at de har egen terrasse. Boligerne på 1. sal i Postgården har en dejlig stor sydvendt altan. Der er kort afstand til daginstitutioner, skole, indkøbsmuligheder, sportshal samt offentlige transportmuligheder. Der er mulighed for leje af værelse til overnattende gæster. Afdelingen består af 25 familieboliger.

Faciliteter

Boligerne er opført i 1989/2001/2003 og udstyret med komfur, emhætte og køle-/fryseskab. Der er mulighed for at installere egen vaskemaskine. Der er kabel-tv i afdelingen (YouSee), som opkræves sammen med huslejen. Hver lejlighed har desuden et skur til rådighed. Der er gode parkeringsmuligheder.

Udgifter ud over huslejen

El, vand og varme afregnes direkte med forsyningsselskaberne.

Netto husleje:
Kr. 5831,-
Brutto areal:
100 m2
Rum:
3 værelser
Indskud/Depositum:
Kr. 17220,-
Samlet husleje:
Kr. 5831,-
Husdyr:
Husdyr er ikke tilladt