Begrænsede åbningstider i vores Boligbutik

subpage-image

 

Kære Beboer

Hos FællesBo vil vi rigtig gerne passe på dig og din familie. Vi ønsker at medvirke til at forsinke en spredning af corona-virus.

Pr. 22. september 2020 vil en stor del af personalet derfor arbejde hjemmefra, og der vil være begrænsede åbningstider for personlig henvendelse i vores administration. I vores Boligbutik må der max være 3 personer ad gangen. En evt. kø vil blive holdt uden for bygningen.

Åbningstiderne for personlig henvendelse i Boligbutikken er:

Mandag - torsdag    Kl. 10.00 – 12.00
Fredag                        Lukket

Vi vil fortsat besvare mails, og åbningstiderne for vores telefoner er:

Mandag  Kl. 10.00 – 15.30
Tirsdag    Kl. 10.00 – 15.30
Onsdag   Kl. 10.00 – 14.30
Torsdag   Kl. 10.00 – 16.30
Fredag     Kl. 10.00 – 12.30

Vores ejendomsfunktionærer og håndværkere vil fortsat udføre opgaver i dit lejemål. De vil benytte værnemidler og kræve, at du eller andre beboere ikke opholder jer i samme rum som dem.

Generelt har vi bedt vores personale om at holde afstand til alle personer, så hvis din henvendelse kan klares pr. telefon eller mail, opfordrer vi til det.

Pas på hinanden i afdelingerne

Når du færdes i vaskerier, opfordrer vi dig på det kraftigste til at benytte det opstillede håndsprit både før og efter dit besøg samt at bruge mundbind. Når du færdes på andre fællesarealer, opfordrer vi også til brug af mundbind. Husk generelt at holde afstand til øvrige beboere.

Vi håber på din forståelse og opbakning til de nødvendige tiltag.

FællesBo følger regeringens restriktioner og anbefalinger. Hold derfor øje med vores hjemmeside, Min Side og vores Facebook-side.


Mennesket i Midten – et tilbud til dig, som bor hos FællesBo

Er du hårdt ramt økonomisk af corona-krisen? Hos FællesBo har vi to medarbejdere ansat til at varetage socialfaglig rådgivning og støtte. Så har du fx behov for at få lavet et budget, så du har et overblik over din økonomi, er du velkommen til at kontakte dem:

Rebecca Brændgaard               Lars Korsgaard Rasmussen
Tel. 2085 4913                           Tel. 2090 1739
Mail: rebr@faellesbo.dk          lakr@faellesbo.dk