Vores kontor er lukket for personlig henvendelse

subpage-image

 

Kære Beboer

Hos FællesBo vil vi rigtig gerne passe på dig og din familie. Vi ønsker at medvirke til at forsinke en spredning af corona-virus.

På baggrund af regeringens udmelding om delvis nedlukningen af Danmark, vil vores kontor på Nygade 20 i Herning være lukket for personlig henvendelse frem til og med den 7. februar 2021.

Vores personale vil være på arbejde i et nødvendigt nødberedskab. Du kan derfor ikke forvente, at opgaver bliver løst med samme hastighed som ellers.

Vi vil fortsat besvare mails og telefoner, men vores telefontider ændres til:

Mandag – torsdag kl. 10.00 – 14.00
Fredag                     kl. 10.00 – 12.00

Vores ejendomsfunktionærer og håndværkere vil kun udføre akutte opgaver i dit lejemål. Vi vil her kræve, at du eller andre beboere ikke opholder jer i samme rum, som dem.

Vi har generelt bedt vores personale om at holde afstand til alle personer. Håber på jeres forståelse herfor.

Pas på hinanden i afdelingerne

Når du færdes i vaskerier, opfordrer vi dig på det kraftigste til at benytte det opstillede håndsprit både før og efter dit besøg samt at bruge mundbind. Når du færdes på andre fællesarealer, opfordrer vi også til brug af mundbind. Husk generelt at holde afstand til øvrige beboere.

Vi håber på din forståelse og opbakning til de nødvendige tiltag.

FællesBo følger regeringens restriktioner og anbefalinger. Hold derfor øje med vores hjemmeside, Min Side og vores Facebook-side, hvor vi løbende vil holde dig opdateret.


Mennesket i Midten – et tilbud til dig, som bor hos FællesBo

Er du hårdt ramt økonomisk af corona-krisen? Hos FællesBo har vi to medarbejdere ansat til at varetage socialfaglig rådgivning og støtte. Så har du fx behov for at få lavet et budget, så du har et overblik over din økonomi, er du velkommen til at kontakte dem:

Rebecca Brændgaard               Lars Korsgaard Rasmussen
Tel. 2085 4913                           Tel. 2090 1739
Mail: rebr@faellesbo.dk          lakr@faellesbo.dk