Skip til hoved indholdet

FællesBo søger en økonomimedarbejder, som kan indgå i vores team af 5 engagerede medarbejdere i økonomiafdelingen. Stillingen er en deltidsstilling på 30 timer pr. uge, evt. med mulighed for flere timer på sigt.

Som økonomimedarbejder hos FællesBo får du bl.a. ansvaret for følgende opgaver:

  • Daglig bogføring
  • Kreditorbetalinger
  • Bogføring af fakturaer
  • Bankafstemning
  • Kreditorafstemning m.v.
  • Telefonisk betjening af henvendelser fra lejere
  • Diverse ad hoc opgaver


Stillingen kræver, at du skal kunne trives med lettere rutineprægede opgaver. På sigt vil der tilkomme yderligere opgaver i forbindelse med udarbejdelse af budgetter, forbrugs- og årsregnskaber.


Din profil

Vi ser gerne, at du har erfaring fra en lignende stilling eller inden for økonomi generelt, har flair for tal og er erfaren bruger af IT-systemer og bruger dem aktivt i dag.

Du kan arbejde selvstændigt, er ansvarsbevidst, struktureret og serviceminded.


Hvad tilbyder FællesBo?

Vi kan tilbyde en attraktiv, fleksibel og spændende arbejdsplads med flextid og mulighed for hjemmearbejdsdage. Omgangstonen er uhøjtidelig, og samarbejde samt hjælpsomhed blandt kollegaer vægtes højt.

Du tilbydes en attraktiv lønpakke og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst.

Stillingen ønskes besat pr. 1. oktober 2022.


Ønsker du at vide mere?

For flere oplysninger vedrørende stillingen er du velkommen til at kontakte økonomichef Søren S. Mortensen på tlf. 9626 58 20.

Ansøgningen samt CV sendes til HR medarbejder Marianne Mathiasen pr. mail mma@faellesbo.dk eller post, FællesBo, Nygade 20, 7400 Herning, senest den 15. august 2022.

 

FællesBo er en almen boligorganisation med 4.983 boliger i Herning kommune. FællesBo har ca. 100 engagerede medarbejdere. Hovedopgaverne er at opføre, udleje, administrere, vedligeholde og modernisere bygninger og almene boliger med udgangspunkt i service og høj kvalitet. For yderligere information: www.faellesbo.dk.