Skip til hoved indholdet

FællesBo får ny direktør pr. 1. november

Gå tilbage

Tilføjet 9. maj 2022

 

Ny direktør i FællesBo


Intern kandidat vandt titlen i tæt løb med stærke eksterne kandidater.


Pr. 1. november 2022 får den almene boligorganisation FællesBo i Herning ny direktør.

Peter Bøgebjerg Mortensen, som har været ansat i FællesBo siden 2013 som driftschef, og siden 2021 som drifts- og projektchef, overtager direktørjobbet efter Kaj Mortensen, som fratræder og går på pension efter 15 år.

10 stærke kandidater ud af 29 ansøgere var igennem nåleøjet med samtaler. Og tre kæmpede videre om pladsen efter person- og logikanalyse samt intelligenstest og flere samtaler.

”Organisationsbestyrelsen var fast besluttet på, at vi ville gennemføre en klassisk rekrutteringsproces. Vi ville finde den bedste. Og det gjorde vi. Det var ikke et nemt valg – men en luksus at skulle vælge blandt tre så egnede og kvalificerede kandidater til sidst. Og i dag er vi glade for, at hele bestyrelsen bakker op om ansættelsen af Peter Bøgebjerg Mortensen”, siger organisationsbestyrelsesformand Finn Stengel Petersen fra FællesBo.

Organisationen ser ind i en fremtid med renovering af omkring 2000 boliger og store opgaver, der knytter sig til at få skabt gode forløb for vores beboere i hele processen, som bl.a. betyder genhusning af beboerne og en stram projektstyring.

”Vi er glade for at vide, at Peter er den rette mand i spidsen for vores mange medarbejdere til at løse den og andre store opgaver. Med den rekrutteringsproces vi har afsluttet, har vi fået bekræftet, at FællesBo er en attraktiv organisation for interessante kandidater. Vi har også fået en sikkerhed for, at vi med vores nye direktør får en stærk profil, der har stor erfaring med drift og projektstyring, strategisk fokus og bred erfaring med den almene boligsektors mangeartede opgaver og udfordringer” tilføjer bestyrelsesformanden.

”Vi ønsker Peter et stort tillykke og glæder os til samarbejdet”, slutter Finn Stengel Petersen.


For yderligere oplysninger: Kontakt formanden for FællesBo, Finn Stengel Petersen, telefon 2022 4145.