Skip til hoved indholdet

FællesBo er midt i et større renoveringsprojekt, hvor vi over en årrække renoverer omkring 2000 af vores 5000 boliger. Projektet er samlet under navnet Fælles Fremtid.

Hvorfor skal der renoveres?

”Enestående hjem til leje.” Sådan siger vi i FællesBo – og det mener vi. Derfor vil vi sikre både nuværende og fremtidige lejere, at vores boliger er af den bedst mulige standard og passer til fremtidens behov. Det er baggrunden for, at vi i disse år gennemfører helhedsplaner, renoverer og ombygger en stor del af vores boliger.

Helhedsplaner er vigtige for at skabe fremtidssikrede boliger, der rammer beboernes ønsker. Men de er også tidskrævende, fordi der er mange parter med i processen. Derfor strækker den samlede renovering af FællesBo sig over mange år.

 

Alle beboere bliver hørt

Inddragelse af beboerne spiller en stor rolle, når en helhedsplan skal gennemføres. Det er dem, der skal bo og leve i de nyrenoverede boliger – og dem, som kender området og bygningerne bedst. Derfor er det naturligt at høre beboernes mening om deres ønsker og idéer til fornyelse.

Beboerinddragelse sker blandt andet ved workshops og afstemning.