Skip til hoved indholdet

FællesBo får ny formand

Gå tilbage

Tæt løb om formandsposten i FællesBo

Tilføjet 12. november 2020

 

Finn Stengel Petersen blev, efter kampvalg, valgt som ny formand for FællesBo på boligorganisationens ordinære repræsentantskabsmøde onsdag aften.


I den næste periode bliver det Finn Stengel Petersen, der får det overordnede ansvar for boligorganisationen FællesBo i Herning. Han afløser den fratrådte formand, Freddy Horsleben, som ikke ønskede genvalg til posten som formand.

Der var lagt op til kampvalg mellem to kandidater til formandsposten: Bestyrelsesmedlem Finn Stengel Petersen og Knud Villy Mogensen, som på repræsentantskabsmødet meddelte, at han også stillede op som formand.  

Det blev til et meget tæt løb og med 52 stemmer fra de i alt 99 fremmødte repræsentantskabsmedlemmer sikrede Finn Stengel Petersen sig posten som formand mod 46 stemmer til Knud Villy Mogensen og 1 blank stemme.

- Jeg er meget glad og taknemmelig for valget, udtaler Finn Stengel Petersen. Med bestyrelsens opbakning, føler jeg mig klar til at varetage posten som formand. Jeg vil gerne takke Freddy for at have lagt sporene til FællesBos fremtid og håber på et fortsat godt samarbejde i organisationsbestyrelsen.
Jeg glæder mig til at gå ind til opgaven, hvor vi går en særdeles spændende tid i møde med fokus på gennemførelse af mange helhedsplaner, siger Finn Stengel Petersen om arbejdet i de kommende år.
Én af Finn Stengel Petersens boligpolitiske hjertesager er netop, at der findes gode og attraktive almene boligområder i hele Herning Kommune.

Finn Stengel Petersen er 66 år og bor i afd. 400 Gadegårdsvej i Lind. Han har været medlem af organisationsbestyrelsen siden 2018. Ud over sin formandspost for FællesBo, er Finn Stengel Petersen også formand for afd. 400 Gadegårdsvej.

Den fratrådte formand, Freddy Horsleben, fortsætter i organisationsbestyrelsen, da repræsentantskabet valgte ham ind som én af de fire bestyrelsesmedlemmer, der også skulle vælges. Derudover blev Mona Hedegaard og Bo Kristensen begge genvalgt, mens Jan Sloth Nielsen blev valgt ind i som nyt medlem i organisationsbestyrelsen. Martin Thusing Andersen blev ikke genvalgt.

Organisationsbestyrelsen består derudover af: Heidi Guldhammer Larsen (næstformand), Egon Sivebæk, Jesper Schreiber, Kirsten Sørensen, Mette Østergaard og medarbejderrepræsentant Mette Junge Povlsen.

Som suppleanter blev Judith Roer Hansen, René Meyhoff, Michael Jensen, Lilli Hertzberg og Marius Kristensen valgt.

For yderligere oplysninger: Kontakt formanden for FællesBo, Finn Stengel Petersen, telefon 2022 4145.