Skip til hoved indholdet

Sikkert genvalg til FællesBo formand

Gå tilbage

Tilføjet 8. maj 2024

 

Finn Stengel Petersen blev genvalgt som formand for FællesBo

 

Finn Stengel Petersen fortsætter som formand for boligorganisationen FællesBo de næste to år. Det besluttede et enstemmigt repræsentantskab tirsdag aften. Finn Stengel Petersen fik 100% opbakning fra samtlige 101 fremmødte repræsentantskabsmedlemmer.

Finn Stengel Petersen har haft posten som organisationsbestyrelsesformand siden november 2020.

– Jeg er ydmyg og taknemmelig for genvalget og synes, at beboerdemokratiet har talt sit tydelige sprog og bakket mig op. Jeg brænder for arbejdet i organisationsbestyrelsen, og jeg glæder mig til at fortsætte som formand for FællesBo. Jeg vil have fokus på vores unikke beboerdemokrati, som er hjørnestenen i FællesBo. Samtidig skal vi i organisations-bestyrelsen arbejde for, at FællesBo forsat er en professionel organisation, der tilbyder attraktive boliger til vores beboere - det handler om det gode liv i FællesBo, siger Finn Stengel Petersen.

Finn Stengel Petersen er 69 år og bor i afd. 400 Gadegårdsvej i Lind. Han har været medlem af organisationsbestyrelsen siden 2018. Ud over sin formandspost for FællesBo, er Finn Stengel Petersen også formand for afdelingsbestyrelsen i afd. 400 Gadegårdsvej.

Repræsentantskabet genvalgte desuden følgende medlemmer til bestyrelsen: Sarah Primdahl, Bo Kristensen, Freddy Horsleben og Palle Frost Mortensen.

Organisationsbestyrelsen består derudover af: Næstformand Mona Hedegaard, Dinna Andrup Madsen, Henriette Lytorp, Jesper Schreiber, Mette Østergaard og medarbejderrepræsentanten Mette Junge Povlsen.

Som suppleanter blev valgt: Karina Gregersen og Peter Thaisen.