Skip til hoved indholdet

Stort rykind til åbent hus på Gyvelvej

Gå tilbage

Tilføjet 21. februar 2020

 

Boligerne er lyse og luftige. Nyt køkken og bad og opdaterede udearealer. Alt skinner på Gyvelvej. Den 1. marts flytter de sidste beboere ind i afdelingen, og alle boliger er nu igen beboet efter en renoveringsperiode på halvandet år. I anledning af færdiggørelsen inviterede FællesBo alle interesserede til åbent hus for at vise de renoverede boliger frem.

Der var stort rykind torsdag 20. februar, da FællesBo åbnede dørene til tre boliger på Gyvelvej, hvor over 100 nuværende lejere og interesserede kiggede forbi afdelingen for at opleve en renoveret bolig.

Alt udlejet

Udlejningschef Gitte Bjerregaard fortæller, - selv om vi har lejet alle boligerne ud her på Gyvelvej, valgte vi alligevel at holde åbent hus, da vi gerne vil vise nuværende og kommende lejere, hvor godt det er blevet, efter så omfattende en renovering. Det viser, at vi med de forskellige boligtyper og størrelser har meget godt at tilbyde til både unge, gamle og familier, og at kvaliteten er i top, uddyber hun og tilføjer, - og så håber vi naturligvis at folk får lyst til at skrive sig på ventelisten, så vi hele tiden har let ved at finde nye lejere.


Stor interesse fra afdelingsbestyrelser

Gitte Bjerregaard er også glad for at opleve, at bestyrelsesmedlemmer fra andre FællesBo-afdelinger, som ligeledes står overfor en stor renovering, er mødt op. – Det kan være svært at forestille sig, hvad der sker ved en renovering. Indretningen af boligerne vil altid være forskellig fra afdeling til afdeling, men at få lov til at opleve, hvor lækker en bolig kan blive efter renovering, mærke overflader og materialer, mærke rummeligheden og lysindfaldet giver i hvert fald en god fornemmelse, forklarer hun.


Fakta om renovering af Gyvelvej

 • Gyvelvej er opført i 1963
 • Den byggetekniske rapport pegede blandt andet på følgende kritiske punkter: Begrænset isolering, ringe ventilation i boligerne, hvilket forårsager dårligt indeklima, store støjgener mellem boligskel og fra trafikstøj fra Messevejen, utidssvarende VVS- og elinstallationer
 • Før renovering og efter renovering 48 boliger
 • Nogle boliger sammenlægges for at skabe nye boligstørrelser. Før var der 32 4-værelses og 16 1-værelses boliger
 • Nu er der 12 stk. 4-værelses, 16 stk. 3-værelses, 4 stk. 2-værelses og 16 1-værelses boliger
 • Eksempler på tiltag i boligerne:
  – Nye elinstallationer
  – Balanceret ventilation
  – Nye VVS-installationer
  – Lydisolering vertikalt og horisontalt
  – Ny entrédør
  – Nyt åbent køkken og rummeligt bad med gulvvarme
  – Maling af vægge, træværk og lofter
  – Nye trægulve og fodlister
  – Nyt tag samt tagrender og nedløb
  – Fransk altan på de otte 1-værelses boliger, som ikke havde altan før renoveringen
  – Opdatering af de grønne områder