Skip til hoved indholdet

Her arbejder vi med flere forskellige indsatser, hvor formålet er, at flere beboere bliver tilknyttet arbejdsmarkedet gennem understøttelse af beskæftigelsesrettede indsatser.
Vi arbejder med at støtte de unge og voksne i boligområderne, som af forskellige årsager ikke har fodfæste på arbejdsmarkedet. Det gør vi bl.a. gennem:

  • Rådgivning og vejledning: Plads til Forskel er brobyggere til kommunen via fx særligt tilrettelagte indsatser, og indsatser der stiler mod at støtte beboeren i at overkomme barrierer i forhold til at kunne varetage job eller deltage i beskæftigelsesrettede tilbud. Det kan være støtte til at kontakte relevant kommunal medarbejder, til udarbejdelse af CV og ansøgninger eller at løse udfordringer i forhold til aktiv, beskæftigelsesrettet aktivitet, fx i forhold til transport, pasningstilbud mm.

  • Lommepengejob er halvårlige ansættelser hos Plads Til Forskel for unge mellem 13 og 17 år, som bor i vores områder. Det er træning i fritidsarbejde, og det at have en chef, kollegaer, løse opgaver osv. Jobbet er lønnet.

  • Fritidsjobvejledning er vejledning i og hjælp til unge til at finde kompetencer, søge job og gå til ansættelsessamtaler.


Følg os på Facebook eller kontakt en medarbejder, hvis du vil vide, hvad der er af tilbud i DIT område.

Kontakt medarbejderne i Plads Til Forskel

Find medarbejder